Rispapper, Blue dragon (innehåller dock ca 15 rispapper)
3dl strimlad vitkål
En strimlad morot
½dl strimlad röd paprika
5cm hackad purjolök
½ finhackad röd chili
1 pressad vitlöksklyfta
1msk sojasås
1krm ingefära
Några droppar färskpressad citron
Rapsolja
- Stek vitkål, morot, paprika, purjo och champinjoner tillsammans med chili, vitlök, sojasås, ingefära och citronsaft. Stek tills allt är mjukt (eller i den konsistens som du vill ha det).
- Koka upp vatten i en stor gryta, låt svalna.
- Doppa rispapperna i vattnet i ca 15sek och lägg på en fuktig skärbräda. På med fyllning och vik ihop.
- Stek vårrullarna i pannan tills de har blivit gyllenbruna. (Eller släng in dem i ugnen för ett lite fettfattigare alternativ).
Jag äter dem med bara sweet chilisås till. Helt galet gott! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar